Lumoavia makuja Espoossa – Georgialaista ruokailua

Yhteystiedot

Georgialainen ruoka on parhaista raaka-aineista koottu makujen sävelmä, joka vie mennessään. Georgiassa ruoka tilataan aina pöydän keskelle jaettavaksi koko seurueen kesken, jolloin voi helposti kokeilla useita eri makuja ja makuyhdistelmiä. Pöydän keskiössä on pannulla rapeaksi paistettu, juustoinen hatsapuri-maissileipä, joka maistuu täydelliseltä sellaisenaan tai kastikkeiden ja patojen kanssa. Juustoinen sisus tekee leivästä kuohkean ja maukkaan! Aito, georgialainen viini tuo oman silauksensa.

 

Ravintola Rionin alkupaloista ja pääruokalistalta löytyy runsaasti niin liharuokia kuin herkullisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Tutustu à la carte ja supra -menuihimme ja tee pöytävaraus Espoon ravintolaamme. Georgialainen ruokailu on unohtumaton kokemus – tervetuloa!