Hurmaava georgialainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme

Rionin Helsingin ydinkeskustan ravintola avattiin Kasarmikadulle tammikuussa 2021. Espoon ja Turun ravintoloiden jälkeen se on sarjassaan kolmas. Helsingin yksikkö jatkaa ylpeydellä sitä samaa autenttista ja rehellistä georgialaista perinnettä, jolla kaksi aiempaa ravintolaa hurmasivat. 

 

Yritystoimintamme kasvaessa olemme itsekin oppineet paljon ja uuden ravintolan avaamisen myötä haluamme tarjota entistä tunnelmallisemman ja aidomman kokemuksen georgialaisen ruokakulttuurin parissa. Tervetuloa nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja kodinomaisesta vieraanvaraisuudesta uusimpaan ravintolaamme yksin, kaksin tai isomman seurueen kanssa!

Avoinna

ma-to 11-23

pe 11-24

la 13-24

su 13-21

 

À la carte

Menustamme löydät runsaat annokset, joista löytyy sopivat ruuat myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiössämme taiotaan paitsi mehevät liharuoat myös erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

”Taatusti ystävällistä palvelua!”

”Mukava matka uusiin makumaailmoihin!”

”Iloinen ja värikäs!”

Ryhmät

Ryhmävaraukset voit tehdä puhelimitse  050 551 2264.

Sijaintimme

Helsingin ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin ydinkeskustassa, Kasarmikatu 25:ssä, Esplanadin eteläkupeessa, Savoy-teatteria vastapäätä. Helsingin ravintolassamme voit halutessasi nauttia ruuista myös ympäri vuoden lämpimällä sisäpihallamme. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!