Aidot georgialaiset maut - ravintola Helsingin keskustassa

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme
Georgialainen lounas ja illallinen

Rionin Helsingin ydinkeskustan ravintola avattiin Kasarmikadulle tammikuussa 2021. Espoon ja Turun ravintoloiden jälkeen se on sarjassaan kolmas. Helsingin yksikkö jatkaa ylpeydellä sitä samaa autenttista ja rehellistä georgialaista perinnettä, jolla kaksi aiempaa ravintolaa hurmasivat.

 

Aidot georgialaiset maut

 

Ravintola Rioni on tunnelmallinen ravintola Helsingin sydämessä, joka kutsuu sinut matkalle georgialaisten makujen maailmaan. Tarjoamme aidot georgialaiset maut, jotka herättävät aistisi eloon ja vievät sinut matkalle Kaukasuksen vuoristojen tuoksuihin ja makuun. Menusta löydät perinteisiä georgialaisia herkkuja, kuten khachapureja, khinkaleita ja grillivartaita, jotka on valmistettu rakkaudella ja aidoilla resepteillä. Georgialainen ravintolamme Rioni tarjoaa makuhyppäyksen perinteisen georgialaisen ruokapöydän antimiin. Tarjoilemme runsaat ateriat niin mehevien lihapatojen rakastajille kuin kasvilautasten valloittajille. Meiltä saat myös vegaaniruokaa. Talon viinilistalta löytyy laaja valikoima itse maahantuomiamme georgialaisia viinejä, jotka antavat viimeisen silauksensa kokonaisuudelle.

 

Tunnelmallinen ravintola Helsingin keskustassa

 

Tunnelmallinen ja viihtyisä sisustuksemme luo täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja nauttimiselle ystävien ja perheen kanssa. Olitpa sitten kokenut georgialaisen keittiön ystävä tai ensikertalainen, tarjoamme unohtumattoman makuelämyksen, joka jättää sinut haluamaan lisää. Tule ja koe Georgian maut lähelläsi, meillä maku ja tunnelma kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

 

Yritystoimintamme kasvaessa olemme itsekin oppineet paljon ja haluamme tarjota entistä tunnelmallisemman ja aidomman kokemuksen georgialaisen ruokakulttuurin parissa. Tervetuloa nauttimaan ravintolamme mukavasta tunnelmasta ja kodinomaisesta vieraanvaraisuudesta yksin, kaksin tai isomman seurueen kanssa!

 

Sijaintimme

 

Helsingin ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin ydinkeskustassa, Kasarmikatu 25:ssä, Esplanadin eteläkupeessa, Savoy-teatteria vastapäätä. Helsingin ravintolassamme voit halutessasi nauttia ruuista myös ympäri vuoden lämpimällä sisäpihallamme. Ota yhteyttä ja tee pöytävaraus! Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!

Avoinna

ma−to 11−22

pe 11−24

la 13−24

su 13−21

Ryhmät

Ryhmävaraukset voit tehdä puhelimitse numerosta 050 551 2264.

ravintola ryhmille

Tervetuloa autenttiseen georgialaiseen ravintolaan Helsingissä!

Kaikki yhteystietomme