Nauti georgialaisen keittiön antimista - à la carte menu ja lounas Turussa

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme
Tunnelmallinen ravintola Turussa

Ravintola Rioni laajentui alkuvuonna 2019 myös Turkuun. Etsitpä hyvää lounasravintolaa tai paikkaa illanviettoon, tule meille. Meillä pääset tutustumaan georgialaisen keittiön makuihin!

Valmistamme kaiken omassa keittiössämme alusta lähtien, autenttisia reseptejä kunnioittaen. Tinkimättömyys tehdä jotain ainutlaatuista, huolellisesti ja viimeistellysti, näkyy inspiroivissa annoksissamme ja lämminhenkisessä ravintolamiljöössämme.

Avoinna

ma-to 16−22

ti suljettu

pe 16−23

la 12−23

su 12−21

Sijaintimme

Ravintola Rioni sijaitsee aivan Turun ytimessä, vain muutaman askeleen päässä Kauppatorin laidalta, Wiklundia vastapäätä. Erinomainen sijaintimme varmistaa seurueellesi helpon kokoontumisen niin arkisen lounaan merkeissä kuin merkkihetkenä. Meille on helppo tulla vaikkapa bussilla tai pyöräillen – myös vihdoin valmistunut toriparkki tarjoaa parkkitilaa runsaasti. Sijaitsemme rakennuksen toisessa kerroksessa, eikä yli satavuotisessa rakennuksessa valitettavasti ole hissiä. 

À la carte

Menustamme löydät runsaat annokset, myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiöstä pöytään kantautuvat paitsi mehevät liharuoat, niin myös erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

Lounas

Viihtyisällä lounge-alueellamme baarin läheisyydessä nautit täyteläisiä georgialaisia viinejä, talon cocktaileja tai mocktaileja, sekä halutessasi pientä naposteltavaa bar-menustamme.

Lounaslista

Ryhmät ja supra

Varaukset ryhmille sekä supravaraukset ensisijaisesti puhelimitse numerosta 050 468 8051

Nauti georgialaisesta keittiöstä

Tule tutustumaan georgialaiseen keittiöön Ravintola Rioniin Turussa!

Kaikki yhteystietomme