Nauti Georgialaisen keittiön antimista  À la carte ja Lounge - ravintolassa Turussa

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme

Ravintola Rioni laajentui alkuvuonna 2019 myös Turkuun. Etsitpä hyvää lounasravintolaa tai paikkaa illanviettoon, tule meille. Meillä pääset tutustumaan georgialaisen keittiön makuihin!

 

Valmistamme kaiken omassa keittiössämme alusta lähtien, autenttisia reseptejä kunnioittaen. Tinkimättömyys tehdä jotain ainutlaatuista, huolellisesti ja viimeistellysti, näkyy inspiroivissa annoksissamme ja lämminhenkisessä ravintolamiljöössämme.

Avoinna

 

ma, ke–to 16–22

ti suljettu

pe 16-23

la 12–23

su 12-21

 

À la carte

 

Menustamme löydät runsaat annokset, myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiöstä pöytään kantautuvat paitsi mehevät liharuoat, myös erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

 

Lounge

 

Viihtyisällä lounge-alueellamme baarin läheisyydessä nautit täyteläisiä georgialaisia viinejä, talon cocktaileja tai mocktaileja, sekä halutessasi pientä naposteltavaa bar-menustamme.

Ryhmät ja supra

Varaukset ryhmille sekä supravaraukset ensisijaisesti puhelimitse.

050 468 8051

Sijaintimme

Ravintola Rioni sijaitsee aivan Turun ytimessä, vain muutaman askeleen päässä Kauppatorin laidalta, Wiklundia vastapäätä. Erinomainen sijaintimme varmistaa seurueellesi helpon kokoontumisen niin arkisen lounaan merkeissä kuin merkkihetkenä. Meille on helppo tulla vaikkapa bussilla tai pyöräillen – myös vihdoin valmistunut toriparkki tarjoaa parkkitilaa runsaasti. Sijaitsemme rakennuksen toisessa kerroksessa, eikä yli satavuotisessa rakennuksessa valitettavasti ole hissiä.