Aitoa georgialaista ruokaa Espoossa – Valloittavan uniikki illanviettopaikka

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme

Olemme muuttaneet Kauppakeskus Lippulaivaan, tervetuloa!

 

Kun Ravintola Rioni perustettiin alkuvuonna 2018, tavoitteena oli luoda mahdollisimman alkuperäinen, perinteisistä georgialaisista resepteistä ammentava ravintola. 

 

Rehelliset ja ryhdikkäät annokset toimivat ravintolassamme kaiken pohjana. Samalla olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman lämminhenkisen ja tunnelmallisen ravintolan Espoon sydämeen – sellaisen, jonne on helppo tulla yksin, kaksin tai koko seurueen kanssa.

Avoinna

 

ma-to 11-21

pe 11-22

la 12–22

su 12-20

 

À la carte

 

Menustamme löydät runsaat annokset. Menustamme löytyy hyvin ruokia myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiöstämme kannetaan pöytään paitsi mehevät liharuoat, myös erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

Lounas

Rionin viikoittain vaihtuva lounaslista sisältää runsaasti niin kestosuosikkeja kuin uusiakin georgialaisia tuttavuuksia – niin liha- kuin kasvisruokailijoillekin. Tutustu lounaslistaamme.

Ryhmät

Pöytävaraukset ryhmille vain puhelimitse.

050 513 1119

Sijaintimme

Ravintolamme sijaitsee kauppakeskus Lippulaivan toisessa kerroksessa, Solmutorin puolella, metrosta tullessa suoraan liukuportaiden yläpäässä, ja autolla tullessa parkkihallin kirjainten V-X sijaitsevaa hissiä vastapäätä (2. kerros)! Tervetuloa!