Aitoa georgialaista ruokaa Espoossa – valloittavan uniikki illanviettopaikka

Varaa pöytä Menu ja juomat Tutustu lounaslistaamme
lounas ja illallinen georgialaisessa ravintolassa

Olemme muuttaneet Kauppakeskus Lippulaivaan, tervetuloa!

Kun Ravintola Rioni perustettiin alkuvuonna 2018, tavoitteena oli luoda mahdollisimman alkuperäinen, perinteisistä georgialaisista resepteistä ammentava ravintola. 

Rehelliset ja ryhdikkäät annokset toimivat ravintolassamme kaiken pohjana. Samalla olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman lämminhenkisen ja tunnelmallisen ravintolan Espoon sydämeen – sellaisen, jonne on helppo tulla yksin, kaksin tai suuremman seurueen kanssa.

Avoinna

ma−to 11−21

pe 11−22

la 11−21

su 12−20

Sijaintimme

Ravintolamme sijaitsee kauppakeskus Lippulaivan toisessa kerroksessa, Solmutorin puolella, metrosta tullessa suoraan liukuportaiden yläpäässä. Autolla tullessa löydät meidät parkkihallin kirjainten V-X sijaitsevaa hissiä vastapäätä, 2. kerroksesta. Tervetuloa!

À la carte

Menustamme löydät runsaat annokset ja hyvin ruokia myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiöstämme kannetaan pöytään sekä mehevät liharuoat että erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

Lounas

Rionin viikoittain vaihtuva lounaslista sisältää runsaasti niin kestosuosikkeja kuin uusiakin georgialaisia tuttavuuksia sekä liha- että kasvisruokavaliota noudattaville. Tutustu lounaslistaamme!

Lounaslista

Ryhmät

Pöytävaraukset ryhmille vain puhelimitse numerosta 050 513 1119

Georgialainen ruokaravintola

Tule nauttimaan autenttisesta georgialaisesta ruuasta ravintolaamme Espoossa!

Kaikki yhteystietomme