Tervetuloa arkena ja viikonloppuna!

Ravintolasi Turussa

Ravintola Rioni laajentui alkuvuonna 2019 myös Turkuun. Etsitpä hyvää lounasravintolaa tai paikkaa illanviettoon, tule meille! Valmistamme kaiken omassa keittiössämme alusta lähtien, georgialaisia reseptejä kunnioittaen. Tinkimättömyys tehdä jotain ainutlaatuista, huolellisesti ja viimeistellysti, näkyy inspiroivissa annoksissamme ja lämminhenkisessä ravintolamiljöössämme.

Lounas Pöytävaraukset

Avoinna 

ma–to 11–22

pe 11–24

la 12–24

su 12–22


À la carte

Menustamme löydät runsaat annokset, ja ne sopivat hyvin myös erikoisruokavaliota noudattaville. Keittiöstä pöytään kantautuvat paitsi mehevät liharuoat, myös erilaiset kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.


Lounas

Rionin viikottain vaihtuva lounaslista sisältää runsaasti niin kestosuosikkeja kuin uusiakin georgialaisia tuttavuuksia - niin liha- kuin kasvisruokailijoillekin. Tutustu lounaslistaamme.


Ryhmät ja supra

Ryhmät sekä supravaraukset puhelimitse tai sähköpostitse turku@rioni.fi / 050-4688051

Sijaintimme

Ravintola Rioni sijaitsee aivan Turun ytimessä, vain muutaman askeleen päässä Kauppatorin laidalta Hansakorttelin suuntaan. Erinomainen sijaintimme varmistelee seurueellesi helpon kokoontumisen niin arkisen lounaan merkeissä kuin merkkihetkenä. Meille on helppo tulla vaikkapa bussilla tai pyöräillen – myös parkkihalleja löytyy runsaasti. Oma sisäänkäynti Kristiinankadulta.